v. Elisse Graversen
Østparken 61, Ejsing
7830 Vinderup
tlf. 97 44 62 09

Kirken
Login
0
Varer i kurven

Gå til bestilling

Firmainfo.
Elisse Glas er et firma, hvor vi selv designer og producerer brugskunst i glas, som efterfølgende forhandles af flere brugskunstforretninger, gallerier o.l. i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, samt via denne hjemmeside og direkte fra showroomet ved firmaet.

Ud over fremstilling og salg af glasprodukterne, afholder firmaet også kurser i glasfusing, hvor alle der har lyst kan deltage.
(se under menuen "Kursus" - "Betingelser")

Firmaet har eksisteret siden foråret 2004, hvor ejeren beslutttede at gøre sin hobby til hendes levevej.
Siden er erhervslokalerne blevet udvidet, først med et nyt og større værksted, siden med et showroom.

Købsbetingelser
Ved handel via elisse-glas.dk, gælder følgende betingelser:
  • Når vi har registreret din bestilling, modtager du en mail/bliver du ringet op, med oplysninger om forventet leveringstid, da vi fremstiller produkterne, efterhånden som de bliver bestilt.
  • Når de bestilte produkter er klar til afsendelse/afhentning, bliver der fremsendt en faktura på det samlede beløb, og med oplysninger om bankkonto, som betalingen skal overføres til
  • Man kan også vælge at få produkterne sendt pr. efterkrav, der vil da blive tillagt et efterkravsgebyr på 25,00 dkr.
  • Når pengene er registreret på kontoen afsendes produkterne. Afhenter man produkterne selv, betales kontant ved afhentning.
  • Kunden betaler porto/leveringsomkostningerne
  • Ved køb for mere end 2000,00 dkr.(excl. moms og rabatter) betales leveringsomkostningerne af elisse-glas.dk (gælder kun ved forsendelser til adresser i Danmark)
  • Ved køb af 6 ens produkter/sæt gives der en rabat på 5% på produktet. Ved køb af 12 ens produkter/sæt gives der en rabat på 10% på produktet. Rabattens beløb får man at vide, når vi henvender os ang. leveringstid.
  • Ved reklamation over et produkt, skal man henvende sig til Elisse Glas, før man returnerer produktet.

Kunstarten.

Glasfusing:

Glasfusing er en meget gammel kunstform, som stammer fra det gamle Grækenland. Det går i grove træk ud på at smelte forskellige stykker glas i forskellige farver sammen, og forme dem til det man ønsker evt. et fad eller en vase, det er kun fantasien der sætter grænserne.

All contents © Elisse Glas 2019